Loading...

Pogoji

PRIJAVA NA DOGODEK

Z vnosom podatkov v spletno prijavnico in nakupom menija potrdite prijavo na dogodek. Nakup menija je možen s plačilom preko UPN obrazca, ki vam ga pošljemo po elektronski pošti na naslov, ki ste ga vnesli v obrazec za prijavo, s plačilom preko sistema Paypal in pa v primeru darilnih bonov, tudi preko mejla info@skrivnavecerja.si. S pritiskom na ikono “pošlji” (spodaj) stranka potrdi svojo udeležbo na dogodku – Skrivni večerji.

Udeležba na dogodku je zagotovljena, ko stranka plača.

PREHRANSKE POSEBNOSTI IN ALERGIJE

Skrivna večerja je dogodek, kjer je jedilnik že vnaprej določen in enak za vse udeležence. Ljudem z alergijskimi reakcijami na določene vrste hrane in prehranskimi posebnostmi zato udeležbo odsvetujemo.

NAČIN PLAČILA

Meni je potrebno plačali predhodno prek TRR in sicer preko UPN obrazca, ki vam ga pošljemo po elektronski pošti na naslov, ki ste ga vnesli v obrazec za prijavo, in s plačilom preko sistema Paypal.

Plačilo je možno do 2 dni/48 ur pred dogodkom

ODPOVED DOGODKA

  • odpoved 4 ali več dni pred dnevom dogodka: brezplačna odpoved. V tem primeru se stranki vrne plačilo menija na TRR.
  • odpoved od 72 do 48 ur pred dogodkom: stranka plača 30% cene menija Skrivne večerje.
  • odpoved do 48 ur pred dogodkom oziroma brez odpovedi: stranki se zaračuna celotni znesek menija

 

POGOJI UPORABE DARILNIH BONOV ZA SKRIVNO VEČERJO

  • Darilni bon za Skrivno večerjo je veljaven le za dogodek, za katerega je bil vplačan. Po tem datumu koriščenje bona ni več mogoče.
  • Darilni bon velja za 1 meni.
  • Ob koriščenju darilnega bona morate predložiti originalen bon.
  • Datumi Skrivnih večerij so objavljeni na www.skrivnavecerja.si in na facebook strani Skrivna večerja.
  • Na večerjo se lahko prijavite do 48 ur pred dogodkom in sicer na mejl info@skrivnavecerja.si ter sporočiti število oseb.
  • Pred koriščenjem darilnega bona prosimo preberite pogoje uporabe na spletni strani www.skrivnavecerja.si in na najkasneje do 48 ur pred začetkom dogodka na elektronski naslov info@skrivnavecerja.si sporočite, da se s pogoji strinjate.
  • Darilnega bona ni mogoče zamenjati za gotovino, ampak je z njim mogoče le udeležba na dogodku Skrivna večerja.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

S to prijavo bo organizator dogodka Skrivna večerja, Pirana, produkcija in ostale storitve, d. o. o., Slovenčeva ulica 19A, 1000 Ljubljana, kot upravljavec osebnih podatkov, uporabljal vse od vas pridobljene informacije ali gradivo izključno za potrebe komuniciranja z vami (torej za statistično obdelavo, segmentacijo potrošnikov, pošiljanje gradiva in vabil, telefonsko in elektronsko anketiranje ipd).

Upravljalec bo podatke obdeloval v skladu z veljavno zakonodajo. Obdelava pomeni zbiranje, shranjevanje ali združevanje podatkov v zbirkah osebnih podatkov, spreminjanje, uporabo ali sporočanje, vključno s prenosom, iskanjem, blokiranjem in brisanjem. Vaši osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali do vašega pisnega preklica.  Zahtevo za preklic dovoljenja posredujte na e-mali: info@pirana.si, pri čemer kot zadevo (subject) napišite “PREKLIC”.

Obveščamo vas, da lahko od nas, kot upravljavca osebnih podatkov, kadarkoli zahtevate vpogled, prepis, kopiranje, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris vaših osebnih podatkov.

FOTOGRAFIRANJE IN SNEMANJE DOGODKA

Organizator dogodka bo dogodek fotografiral in avdiovizualno snemal. Fotografiranje in snemanje bo potekalo ne celotni lokaciji dogodka, od vhoda naprej. Fotografiranje in snemanje dogodka se bo izvajalo v promocijske namene dogodka in opozarja, da se bodo obiskovalci tudi na teh skupinskih posnetkih morda lahko prepoznali. Če se obiskovalec s snemanjem in uporabo svoje podobe na ta način izrecno ne strinja, mora organizatorju to sporočiti predhodno, ob prihodu na kraj dogodka.