Odločili sva se za pop up večerje na lokacijah, ki niso restavracije in za katere ne pričakuješ, da boš tam lahko kdaj jedel.
Ideja za Skrivne večerje se nama je porodila na Rožniku med skupnim telovadnim treningom. Ker sva bili zelo lačni, sva začeli govoriti o hrani in sanjariti, kako bi spili kakšno dobro penino. Že nekaj časa sva razmišljali tudi, kaj bi lahko počeli skupaj, ker se izvrstno ujameva in dopolnjujeva.
Gostje vnaprej vedo, kdo jim bo kuhal, kaj bodo jedli, pa ne. Hkrati pa je na Skrivni večerji najboljše to, da bodo sedeli zraven človeka, ki ga lahko ne bodo nikoli več videli ali pa ugotovili, da imajo skupne točke z njim in od tam odšli z novimi poznanstvi.
Prvo večerjo v Križevniški cerkvi je kuharsko krstil Bine Volčič. Takoj je bil za to, in kot iz topa je izstrelil, da je zraven. Takšen odziv ‘kulinarične avtoritete’ je bil tudi znak, da sva na pravi poti.
Gostom je skupno predvsem to, da so večinoma dobri poznavalci kulinarike in vina, svetovljani, ki cenijo izvirnost in radi sklepajo nova poznanstva.
dan
noč
Hribi
Morje
Ribe
Meso
vino
pivo