o nas

Odločili sva se za pop up večerje na lokacijah, ki niso restavracije in za katere ne pričakuješ, da boš tam lahko kdaj jedel.

Ideja za Skrivne večerje se nama je porodila na Rožniku med skupnim telovadnim treningom. Ker sva bili zelo lačni, sva začeli govoriti o hrani in sanjariti, kako bi spili kakšno dobro penino. Že nekaj časa sva razmišljali tudi, kaj bi lahko počeli skupaj, ker se izvrstno ujameva in dopolnjujeva. 

Andreja Freyer in Melinda Rebrek:
“Idejo o Skrivni večerji sva dobili med telovadbo.”

ABOUT US

Gostje vnaprej vedo, kdo jim bo kuhal, kaj bodo jedli, pa ne. Hkrati pa je na Skrivni večerji najboljše to, da bodo sedeli zraven človeka, ki ga lahko ne bodo nikoli več videli ali pa ugotovili, da imajo skupne točke z njim in od tam odšli z novimi poznanstvi.

Prvo večerjo v Križevniški cerkvi je kuharsko krstil Bine Volčič. Takoj je bil za to, in kot iz topa je izstrelil, da je zraven. Takšen odziv ‘kulinarične avtoritete’ je bil tudi znak, da sva na pravi poti.

Gostom je skupno predvsem to, da so večinoma dobri poznavalci kulinarike in vina, svetovljani, ki cenijo izvirnost in radi sklepajo nova poznanstva.

ko ljudje vstopijo, morajo reči wow

Nekaj dejstev o nama

dan

noč

Hribi

Morje

Ribe

Meso

vino

pivo

OBOŽUJEVA

... počasna jutra, čas na podeželju, dobro nego kože, rekreacijo, lokalno kavarno in res odlične večerje.

NE MARAVA

...vrveža, izumetničenih ljudi, umetnih rastlin, dolgih poštnih sporočil, bullsh*ta, primerjav, česarkoli dolgočasnega.