Splošni pogoji

prijave na dogodek in nakupa menijev ter pravila udeležbe na dogodku

Organizator dogodka bo dogodek fotografiral in avdiovizualno snemal. Fotografiranje in snemanje bo potekalo ne celotni lokaciji dogodka, od vhoda naprej. Fotografiranje in snemanje dogodka se bo izvajalo v promocijske namene dogodka.
Organizator nima namena fotografirati ali snemati posameznih udeležencev dogodka in njihove podobe prikazovati v promocijske namene dogodka. Organizator bo posnel in v promocijske namene objavil fotorgrafije in avdio-vizualne posnetke dogodka kot celote in skupine kot celote. Organizator dogodka kljub temu opozarja, da se bodo obiskovalci tudi na teh skupinskih posnetkih morda lahko prepoznali oziroma jih bodo prepoznali drugi. Če se obiskovalec s snemanjem in uporabo svoje podobe na ta način izrecno ne strinja, mora organizatorju to sporočiti predhodno, ob prihodu na kraj dogodka.

Fotografiranje in snemanje dogodka

S to prijavo bo organizator dogodka Skrivna večerja, Pirana, produkcija in ostale storitve, d. o. o., Cesta v Kleče 9, 1000 Ljubljana, kot upravljalec osebnih podatkov, uporabljal vse od vas pridobljene informacije ali gradivo izključno za potrebe komuniciranja z vami (torej za statistično obdelavo, segmentacijo potrošnikov, pošiljanje gradiva in vabil, telefonsko in elektronsko anketiranje ipd).
Upravljalec bo podatke obdeloval v skladu z veljavno zakonodajo. Obdelava pomeni zbiranje, shranjevanje ali združevanje podatkov v zbirkah osebnih podatkov, spreminjanje, uporabo ali sporočanje, vključno s prenosom, iskanjem, blokiranjem in brisanjem. Vaši osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali do vašega pisnega preklica.
Zbiranje vaših osebnih podatkov je prostovoljno. Če privolitve z opisano obdelavo osebnih podatkov ne boste podali, vas ne bomo mogli obveščati o novih izdelkih, reklamnih akcijah oziroma sicer komunicirati z vami.
Obveščamo vas, da lahko od nas, kot upravljavca osebnih podatkov, kadarkoli zahtevate vpogled, prepis, kopiranje, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris vaših osebnih podatkov.

Varstvo osebnih podatkov

• 1 darilni bon velja za 1 meni in na datum Skrivne večerje, ki je naveden na bonu.

• Ob koriščenju darilnega bona morate predložiti originalen bon.

• Datumi Skrivnih večerij so objavljeni na www.skrivnavecerja.si in na facebook strani Skrivna večerja.

• Na večerjo se lahko prijavite do 48 ur pred dogodkom in sicer na mejl info@skrivnavecerja.si .

• Pred koriščenjem darilnega bona prosimo preberite pogoje uporabe na spletni strani www.skrivnavecerja.si in nam najkasneje do 48 ur pred začetkom dogodka na elektronski naslov info@skrivnavecerja.si sporočite, da se s pogoji strinjate. Prav tako sporočite tudi število bonov, ki jih boste koristili.

• Darilnega bona ni mogoče zamenjati za gotovino, ampak je z njim mogoča le udeležba na dogodku Skrivna večerja.

Darilni boni

• odpoved 4 ali več dni pred dnevom dogodka: brezplačna odpoved. V tem primeru se stranki vrne plačilo v obliki dobropisa, ki se ga lahko koristi ob prijavi na naslednjo Skrivno večerjo.
• odpoved od 72 do 48 ur pred dogodkom: v obliki dobropisa se stranki vrne 50% vrednosti prijavnine.
• odpoved do 48 ur pred dogodkom oziroma brez odpovedi: stranki se zaračuna celotni znesek prijavnine.

Odpoved dogodka

Udeležbo na dogodku je potrebno plačali predhodno prek TRR ali sistema PayPal. Plačilo je možno do 3 dni pred dogodkom.

Način plačila

Z vnosom podatkov v spletno prijavnico in pritiskom na ikono “pošlji”  stranka potrdi svojo udeležbo na dogodku - Skrivni večerji.
Udeležba na dogodku je zagotovljena, ko stranka plača prijavnino.

Prijava na dogodek